Bakproducten

Met onze bakproducten maak je de lekkerste baksels. Of je nu handig bent met bakken – of niet zo. Onze bakmixen maken je het namelijk wel heel gemakkelijk. Bijna het enige wat je hoeft toe te voegen is boter, eieren en water. En ook hebben we speciale rijs- en bindmiddelen. Ideaal voor als je je eigen recept volgt en het liefst zelf de controle hebt op de ingrediënten van je baksel.

Sorteer op
gemalen kokos

Vanaf € 2,59

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Tulband mix Frisia
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Speculaasmix Frisia
€ 2,99
Niet op voorraad
Amandelspijs
€ 5,79
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Amandelmarsepein
€ 4,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
amandelschaafsel

Vanaf € 3,49

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bigarreaux
€ 1,89
Vandaag besteld, overmorgen in huis

Kant-en-klare bakmixen
Een cake of tulband kan eigenlijk niet mislukken met onze bakmixen van Frisia. De mixen zijn kant-en-klaar en nemen je veel werk uit handen. Ze bevatten al bloem, suiker, smaakmakers en rijsmiddelen. Dit hoef je zelf allemaal niet meer toe te voegen en dat bespaart een hoop moeite én tijd!

Luchtige baksels
Met onze rijsmiddelen maak je je eigen zelfrijzend bakmeel. Zo laat je al je baksels beter rijzen. In ons assortiment hebben we wijnsteen en baksoda, dat ook wel zuiveringszout, natriumbicarbonaat of baking soda wordt genoemd. Zodra baksoda in aanraking komt met iets zuurs zoals karnemelk, azijn, citroensap, yoghurt of cacao, ontstaan er kleine gasbelletjes. Het resultaat is deeg van meer volume en dus een luchtiger resultaat.

Vegetarisch bindmiddel
Om desserts, jam, brood, soep en ijs meer te binden, kun je bindmiddel gebruiken. Bij Nutamo hebben we hiervoor agar-agar in het assortiment. Dit is gemaakt van 100% gedroogd zeewier en is dus perfect voor vegetariërs. Agar-agar betekent letterlijk ‘gelei’ en is dan ook een prima vegetarisch alternatief voor gelatine.

Biologisch – puur natuur
Onze agar-agar en wijnsteen bakpoeder zijn biologisch en dus helemaal natuurlijk. Bij Nutamo helpen we je graag aan de beste producten om je zelfgebakken koekjes, cakes, appeltaarten en hartige taarten nog beter te maken. En voor een nog gezonder resultaat, bestel je meteen noten of gedroogd fruit mee. Lekker én voedzaam door je baksel!