Thee

Thee is lekker op elk moment van de dag. In de ochtend, middag én avond. En thee is ook nog eens heel gezond! Want thee zonder suiker staat zelfs in de Schijf van Vijf. Om deze reden hebben we bij Nutamo allerlei lekkere soorten biologische thee in het assortiment.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thee is gezond
Het drinken van thee zonder suiker is gezond. Zo kom je op een goede manier aan vocht. Per dag heeft je lijf maar liefst 1,5 tot 2 liter nodig! Het Voedingscentrum adviseert om per dag zo’n drie koppen groene of zwarte thee te drinken. Je profiteert dan van allerlei gezondheidsvoordelen. Zo verkleint thee de kans op een beroerte en verlaagt het de bloeddruk en het LDL-cholesterol.  

Vier theesoorten
Thee is gemaakt van gedroogde bladeren. Er zijn vier soorten: zwarte thee, groene thee, vruchtenthee en kruidenthee. Voor zwarte thee zijn de theeblaadjes gefermenteerd of gegist en voor groene thee zijn de theeblaadjes ongefermenteerd. Vruchtenthee is thee met een smaakje en kruidenthee is officieel helemaal geen thee – maar een kruidenaftreksel! Het bevat, anders dan thee, dus ook geen cafeïne.

Pukka kruidenthee
Thee van het merk Pukka is 100% biologisch, is van nature cafeïnevrij en is op ethisch verantwoorde manier verkregen. Bij Nutamo hebben we heerlijke varianten. Zoals after dinner, detox, earl grey, relax, rooibos & honeybush en vanilla chai. Allemaal zijn ze gemaakt van kruiden van de beste kwaliteit. Niet voor niets smaakt Pukka thee zo fantastisch.

Gezonde lekkernijen
Al meer dan 25 jaar is Nutamo een familiebedrijf. Elke dag zetten we ons in om een uitstekende service te verlenen. Ons online assortiment is uiteenlopend. Naast thee, bestel je bij ons dranken, verse noten, gedroogd fruit, superfoods, muesli, zaden en pitten, chocolade, bakproducten en healthy snacks. Gezond, gevarieerd én lekker eten is zo wel heel gemakkelijk!