Wat zijn de levertijden?

Wij zetten ons in voor een snelle en zorgvuldige verzending van jouw bestelling. Wij streven ernaar om jouw pakket binnen 24 uur in te dienen bij onze bezorgdienst. Bestel je ’s avonds of in het weekend, dan duurt het doorgaans een werkdag langer voordat we jouw bestelling kunnen verzenden. De bezorgdienst komt iedere werkdag de pakketten ophalen.


Welke bezorgopties kun je kiezen?

Je kunt jouw bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om je bestelling te versturen naar een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Tijdens het bestellen kan er aangegeven worden welke optie je kiest voor de bezorging. Hieronder staat een bezorgoverzicht:

Standaardbezorging
Wanneer: Maandag t/m zaterdag
Wat zijn de kosten: Bestellingen vanaf €35,- verzenden we gratis in Nederland en vanaf €45,- in België. Is de bestelling onder dat bedrag, dan hanteren wij €3,95 verzendkosten in Nederland en € 5,95 verzendkosten in België.

Waar is mijn bestelling?

Er zijn verschillende manieren om te weten te komen waar je bestelling is. Zo kan je op je Notenlaer-account de status van je pakket zien. Daarnaast ontvang je een Track en Trace e-mail van PostNL wanneer de bestelling aangeboden wordt bij PostNL. Tot slot kan je ook contact opnemen klantenservice via info@nutamo.nl.