Zakelijk bestellen

Door onze groeiende klantenkring komt Nutamo met steeds meer grote afnemers in contact. Het is voor ons geen probleem om grote hoeveelheden van onze producten te leveren. Neem contact met ons op via 0186-612080 of stuur je gegevens via een e-mail naar info@nutamo.nl, wij streven er naar om je email zo snel mogelijk te beantwoorden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf, dan blijven we graag met je in contact via: LinkedIn.

Ben je benieuwd naar alle zakelijke mogelijkheden van Nutamo? Dan ben je hier aan het juiste adres! Veel mensen kennen Nutamo.nl als een b2c website, maar ook voor de zakelijke markt hebben we veel passende concepten in huis. Van zakelijk voordeel bij bulk- of regelmatige bestellingen, private label mogelijkheden en leuke concepten zoals wijnproeverijen en maatwerk producten. Zo werken we momenteel al samen met winkels, restaurants, evenementen, bakkerijen, hotels & cateringbedrijven. Kunnen we ook iets voor jou bedrijf betekenen?

Bekijk dan hieronder alle mogelijkheden! 

Waarom kiezen voor Nutamo

 • Extra voordelig bestellen
 • Keuze uit een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten
 • Ontvang een eigen accountmanager
 • Goede en snelle service
 • Passend aanbod voor jouw eigen zaak

Voordelig bestellen als zakelijke klant

Zakelijk bestellen met korting

Bestel je namens een bedrijf en besteed je regelmatig meer dan € 250,- per bestelling of ben je voornemens om wekelijks, maandelijks of meerdere keren per jaar te bestellen stuur dan een mail naar onze info@nutamo.nl.

Voor zakelijke klanten werken we met een businessaccount waarop je gebruik kunt maken van het spaarpuntenprogramma. Daarnaast bieden we onze grotere zakelijke partners een extra voordeel aan middels een additionele kortingscode van 7% korting. 

Bulk inkopen

Heb je regelmatig grote hoeveelheden nodig? Denk daarbij aan 50, 100 of 1000 kilo van een of meerdere producten. Dan is de Nutamo zakelijke portal écht iets voor jou. Je persoonlijke accountmanager helpt je met het inrichten van je account, staat alles gereed? Dan ontvang je direct na je eerste bestelling korting op de eerstvolgende bestelling.

Private label / maatwerk opties

Op zoek naar een fles wijn of bakje vol lekkernijen met eigen logo, dat ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we een offerte op maat maken, waarin je je eigen boodschap of logo kunt uitlichten op een van onze producten.  

Bijverkoop met een van onze producten

Heb je een eigen winkel, marktkraam of ander concept en wil je kant-en-klare producten uit ons assortiment toevoegen als bijverkoop of upselling, dan hebben we een op maat gemaakte prijslijst voor onze 'enjoy Nutamo' productlijn. Nutamo neemt voor u alles uit handen, u zet de producten op locatie neer en start direct met verkopenn. Bestel gemakkelijk en snel met onze handige bestellijst en u kunt spoedig starten met het verkopen van o.a. Oud-Hollands snoepgoed, noten, notenmixen, gedroogd fruit, snacks, chocolade & wijn.


Incentives voor relaties of personeel

Wil je een van onze losse Nutamo producten als cadeau geven of toevoegen aan een pakketje, neem dan contact met ons op. Wil jij jouw personeelsleden of relaties trakteren met een van onze smaakvolle producten, dan denken onze specialisten graag met je mee. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met: info@nutamo.nl.

 

Indien je op zoek bent naar volledige cadeau-, relatie- of kerstpakketten, dan ben je bij Nutamo aan het juist adres. Met meer dan 30 jaar ervaring in het samenstellen van de meest smaakvolle cadeaus kan Nutamo je helpen aan een cadeau passend in elk budget. Van heerlijke snoeppotten, doosjes bonbons en zoete lekkernijen tot aan de meest uitgebreide cadeaupakketten. Heb je al een kijkje genomen op onze borrelpakketten en kerstpakketten pagina?

Voor ieder wat wils.

Catering & events

Wil je meer dan alleen een smaakvol cadeautje geven aan medewerkers of relaties en denk je hierin graag 'out of the box' dan kunnen wij wellicht helpen met het vinden van een passend concept, we denken namelijk graag met je mee! Met meer dan 30 jaar ervaring weet Nutamo als geen ander hoe belangrijk fysieke bijeenkomsten kunnen zijn. Om deze reden werkt Nutamo nauw samen met haar moederbedrijf 'De Hoogheerlijkheid'.

 

De Hoogheerlijkheid heeft de afgelopen jaren meer dan 200 events georganiseerd, van wijnproeverijen tot modeshows, uiteraard alles onder het genot van een lekker hapje en drankje. Wat zijn de mogelijkheden bij Nutamo:

 • Wijnproeverijen
 • Seizoens kick-off
 • Vergaderingen
 • Productlanceringen
 • Catering
 • Bedrijfsevents

Partnerships mogelijkheden

Bij Nutamo geloven we in krachtige partnerships. Ons merk staat voor kwaliteit en het beleven van lekker eten en drinken en dit willen we dan ook absoluut terug laten komen in partnerships met andere bedrijven of platformen. Zie je kansen en mogelijkheden om samen met Nutamo een campagne op te zetten waarbij we elkaar marketingtechnisch kunnen versterken, neem dan contact op met ons (info@nutamo.nl).

Meerwaarde creeëren voor beide bedrijven en inzetten op creativiteit vormen het fundament in een zakelijke samenwerking met Nutamo. Heb jij een goed idee en zie je kansen of mogelijkheden in een partnership in samenwerking met Nutamo, dan komen we graag met je in contact. Waar moet je aan denken:

 • Marketing partnerships
 • Influencer marketing
 • Joint promotions
 • Loyalty campagnes
 • Sponsoring
 • Blogs/ vlogs