Zakelijk

Grotere aantallen nodig? Bij ons ben je aan het goede adres!

Door onze groeiende klantenkring komt Nutamo met steeds meer grote afnemers in contact. Het is voor ons geen probleem om grote hoeveelheden van onze producten te leveren. Hoe groter de bestelling, hoe groter de korting! Wij maken graag vrijblijvend een passende offerte voor je. Neem contact met ons op via 0186-612080 of stuur je gegevens via een e-mail naar info@nutamo.nl, wij streven er naar om je email zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf, dan blijven we graag met u in contact via: LinkedIn.


Marketing partnerships

Bij Nutamo geloven we in krachtige partnerships. Ons merk staat voor kwaliteit, dit willen we dan ook absoluut terug laten komen in partnerships met andere bedrijven of platformen. Zie je kansen en mogelijkheden om samen met Nutamo een campagne op te zetten waarbij we elkaar kunnen versterken, neem dan contact op met onze joint-promotions specialist Rick Kieboom (rick@nutamo.nl). 

Incentive voor personeel of relaties

Op zoek naar een passende incentive voor personeelsleden of relaties, onze specialisten denken graag met je mee. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met: info@nutamo.nl