Kruiden

Met kruiden geef je overal extra smaak aan. Soms zijn kruiden zelfs onmisbaar. Bijvoorbeeld om een baksel of culinair recept net die ene typerende smaak te geven. Bij Nutamo hebben we allerlei biologische kruiden voor in jouw kruidenrekje. Met deze kruiden, zoals zout, kaneel, vanillepoeder, speculaaskruiden en koekkruiden, geef je jouw gerechten net dat beetje extra.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verwarmend kaneel
Een kruid die eigenlijk niet in je kruidenkastje mag ontbreken, is kaneel. Dit is een zoetig specerij en is onmisbaar in appeltaart, appelmoes, stoofperen, curries, havermoutpap en koekjes. En ook is kaneel een populair ingrediënt in allerlei dranken. Zoals glühwein, chocolademelk, thee of koffie. Kaneel geeft hierin een extra aroma en maakt deze dranken verwarmend op koude dagen.

Vanillepoeder
Nog een goede smaakmaker is vanillepoeder. Onze biologische vanillepoeder komt voor honderd procent van het natuurlijke merg uit vanillestokjes. Het poeder is multifunctioneel en versterkt de zoete smaak in recepten. Het is perfect voor in mueslirepen, bananenbrood, cakes, ijs, wafels, pannenkoeken en havermout. Omdat vanillepoeder per honderd gram nog geen zes gram suiker bevat, past het prima in een koolhydraatarm dieet!

Koekjes en speculaas
Speculaas- en koekkruiden zijn twee soorten smaakmakers die eigenlijk onmisbaar zijn voor allerlei baksels. Speculaaskruiden bestaan uit een mix van kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember, zoethout en anijs. Deze unieke mix zorgt voor de karakteristieke smaak van speculaas, kruidkoek en kruidnoten (pepernoten).

Bestel al je ingrediënten online
Naast deze kruiden, hebben we bij Nutamo ook veel bakproducten in het assortiment. Bij ons bestel je dus gemakkelijk alle ingrediënten voor je baksels online! En verwerk ook eens onze verse noten of zoet gedroogd fruit in een taart of cake. Dan krijgt je zelfgebakken cake een extra voedzame twist. Bestel je voor meer dan vijfendertig euro, dan verzenden we je bestelling helemaal gratis.