Crackers

Crackers. Bij Nutamo zijn we er dol op. Ze zijn namelijk gezond, knapperig en smaken heerlijk. Perfect dus als tussendoortje voor de hartige trek. Of als ontbijt of lichte lunch. In ons assortiment vind je crackers van verschillende soorten granen. Zo hebben we crackers van boekweit, spelt en tarwe. Al deze granen zijn onbewerkt en daarom hebben de crackers het biologisch keurmerk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Biologische crackers
Zo hebben we krokante crackers die zijn gemaakt van biologische boekweitmeel. Boekweit bevat van nature geen gluteneiwit. Deze crackers zijn dus glutenvrij! Ideaal voor als je een glutenintolerantie hebt. Naast deze boekweitcrackers, hebben we gezonde speltcrackers met lijnzaad. En ook een aanrader zijn onze minicrackers. Deze smaken extra lekker dankzij de toevoeging van kaas en pompoen. Ze zijn klein van formaat: handig als hapje tijdens een feestje.

Variëren met beleg
Onze crackers zijn van zichzelf al heerlijk van smaak. Je kunt ze dus prima eten zonder iets erop. Maar het lekkerste vinden wij bij Nutamo toch wel om te variëren met het beleg. Natuurlijk doet een plakje kaas het altijd goed. Maar ook zijn de crackers superlekker met een laagje hummus, tapenade of tonijnsalade. Of beleg je cracker rijkelijk met gerookte zalm of met plakjes avocado. Het is maar net waar je zin in hebt!

Gezond en lekker
Bij Nutamo hebben we alleen extra gezonde en lekkere crackers in het assortiment. Die combinatie van lekker en gezond – dat is waar wij als familiebedrijf voor staan. Naast gezonde crackers verkopen we healthy snacks, superfood, noten, gedroogd fruit en ontbijtgranen. De meeste producten zijn biologisch en puur natuur. Door te variëren met deze voedzame producten, creëer je een gezond eetpatroon!