Notenmixen

Bij elke hap weer een andere smaak. Dat is smullen met een notenmix. Bij Nutamo verrassen we je graag met lekkere combi’s. Ideaal voor als je niet kunt kiezen voor slechts één noot. Want ze zijn allemaal zo lekker!

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rauwe noten in de mix
Eet je het liefst rauwe noten? Dan heb je in ons assortiment een ruime keuze aan mixen. Zo hebben we onder andere bio gemengde noten, studentenhaver, een energy mix en een Notenmix Your Organic Nature. De noten uit deze rauwe mixen zijn allemaal ongezouten, ongebrand en niet geroosterd. Helemaal natuurlijk dus. Ook handig om mee te bakken en door een cake of taart te doen. En strooi ze ook eens door de yoghurt of een salade voor een nog rijkere smaak.

Hartige snacks
Naast deze rauwe notenmixen hebben we ook heerlijke melanges. Zoals de Tapasmelange. Een mix die bestaat uit gebakken en licht gezouten pinda’s, amandelen, cashewnoten, gebrande pompoenpitten en pecannoten. Ook een aanrader is onze Smoke house melange. Want deze noten zijn gebakken, licht gezouten én gekruid met rookkruiden. De ultieme snack voor als je zin hebt in iets hartigs.

Rozijnen in de mix
Geniet jij het meest van een notenmix als je soms ook iets zoets te pakken hebt? Dan zijn de melanges met rozijnen echte aanraders. Zoals de Leeflangermix of de Gezondheidsmelange, studentenhaver met gele en blauwe rozijnen. Nóg meer variatie van smaken heb je met de Luxe noten melange. Naast verse noten zitten er gedroogde aardbeien in, bosvruchten, cranberries én gele- en blauwe rozijnen.

Bij Nutamo hebben we al meer dan 25 jaar ervaring met noten. Drie generaties sterk zetten zich iedere dag in om jou te voorzien van verse noten. Bestel jouw favoriete notenmix en je bestelling is binnen 24 uur naar je op weg.