Cranberries

Gedroogde cranberries zijn voedzaam en smaakvol. Ze worden ook wel gezien als superfood! Doe ze dus door je yoghurt, kwark of smoothie. Of verwerk ze in zelfgebakken koekjes of in gezonde repen. Maar ook zijn gedroogde cranberries lekker om zo uit je hand te eten als tussendoortje of om te serveren bij een vleesgerecht.

Sorteer op
Cranberry's

Vanaf € 2,75

Vandaag besteld, overmorgen in huis
cranberries in appeldiksap

Vanaf € 4,25

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Breakfast mix

Vanaf € 3,59

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Cranberry mix

Vanaf € 2,99

Vandaag besteld, overmorgen in huis

Met sucrosesiroop of appeldiksap
Bij Nutamo heb je de keuze uit twee verschillende varianten: cranberries die zijn gezoet met sucrosesiroop of die zijn gezoet met de natuurlijke suikers van appeldiksap. Beide varianten zijn na dit proces gedroogd en gesprayd met zonnebloemolie. Cranberries met appeldiksap bevatten minder calorieën en koolhydraten.

Bescherming tegen blaasontsteking
Verse cranberries zijn heel gezond. Gedroogd bevatten de bessen nog altijd allerlei voedingsstoffen. Zoals proanthocyanide. Dit maakt dat cranberries zelfs bescherming bieden tegen blaasontsteking. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat als je ze regelmatig eet, de aanwezige proanthocyanidines voorkomen dat bacteriën zich nestelen in je blaas.

Superfood
Ook zitten er in cranberries vitamines, vezels en antioxidanten. Dankzij al deze goede voedingsstoffen zijn de gedroogde cranberries goed voor hart en bloedvaten. Ook kunnen ze bescherming bieden tegen verschillende soorten kanker. Niet voor niets dus worden cranberries ook wel gezien als superfood! Ten slotte zit er in gedroogde cranberries benzoëzuur. Dit maakt dat de bessen lang houdbaar zijn.

Cranberries van topkwaliteit
Gedroogde cranberries smaken dus erg lekker en zijn gezond. Toch bevatten de gedroogde bessen, in vergelijking met verse, meer suikers. En je eet er gemakkelijk meer van dan goed voor je is. Dit komt door het ontbreken van vocht. Zie gedroogde cranberries daarom als een soort extraatje. Nog belangrijker dus dat ze vooral erg lekker zijn! En die topkwaliteit garanderen we bij Nutamo. Al sinds 1991 zetten we ons als familiebedrijf in om jou te laten genieten van heerlijke snacks.