Muesli

Muesli is van de ontbijtgranen een van de meest gezonde keuzes. Start je de dag met muesli? Dan ben je verstandig bezig! Ongezouten muesli die niet al teveel is gezoet, staat zelfs in de Schijf van Vijf. Met muesli krijg je koolhydraten, eiwitten, vezels, mineralen en B-vitamines binnen. Bij Nutamo houden we van muesli. Daarom geven we je veel te kiezen! Ga bijvoorbeeld voor muesli met kokos en hazelnoten. Of voor een biologische muesli. Of een variant met bosvruchten.

Sorteer op
Muesli fruit & noten

Vanaf € 3,99

Vandaag besteld, overmorgen in huis

Door je yoghurt of kwark
Meestal is muesli een mix van granen en gedroogd fruit. Dit maakt het perfect voor door zuivel. Zoals melk, yoghurt of kwark. Eet dit ’s ochtends en je hebt meteen een vezelrijke en energievolle start van de dag. Maar natuurlijk is muesli ook heerlijk als extraatje door je toetje in de avond. Dankzij het gedroogde fruit is muesli ook nog eens zoetig. Zo heb je elke hap weer een andere smaak! En voor een echte traktatie doe je er ook nog vers fruit door.

Allerlei varianten
Omdat je weleens wilt afwisselen of omdat je gewoon een specifieke soort wilt. We hebben bij Nutamo muesli in allerlei varianten. Bijvoorbeeld tarwevrije muesli. Of biologische speltmuesli. Allebei biologisch en honderd procent natuurlijk! Ook hebben we veel soorten muesli van graanpletterij De Halm. Zij bewerken alles in hun eigen graanpletterij. Kwalitatieve muesli dus – en dat proef je. Hun notenmuesli bevat bijvoorbeeld een rijke mix van walnoten, zonnebloempitten, cashewnotenstukjes, geroosterde hazelnoten en amandelen.

Bewaartip
Onze ontbijtgranen zijn vers en blijven het langste lekker als je ze koel, donker én droog bewaart. Bijvoorbeeld in een voorraadbus die goed afsluit. Bestel jouw favoriete muesli bij Nutamo. Al meer dan 25 jaar zijn wij een familiebedrijf. Elke dag staan er drie generaties klaar om jou van allerlei gezonds en lekkers te voorzien!