Granola

Granola is een krokant mengsel van noten, granen, zaden, pitten en gedroogd fruit. Het krokante dankt granola aan de bereiding: het is geroosterd met olie en honing. Dit maakt granola niet alleen knapperig, maar ook extra lekker! Bij Nutamo hebben we de lekkerste granola om jouw dag een smaakvolle start te geven.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gezond ontbijt of toetje
Omdat granola een mix is van verschillende noten, granen, zaden, pitten en gedroogd fruit, is elke hap weer anders. Steeds weer heb je een andere smaak te pakken. Dit maakt granola heerlijk voor door de yoghurt of kwark. Eet het ’s ochtends als gezond ontbijt of eet het ’s avonds als toetje.

Goed begin van de dag
Granola bevat een scala aan voedingsstoffen. Zo zit het boordevol vezels, eiwitten en koolhydraten. Na de nacht brengt het je spijsvertering op gang. Ook geeft het je meteen energie. Zo’n voedzaam ontbijt past prima in een dieet. Je hebt dan overdag minder de neiging om naar ongezonde snacks te grijpen.

Verschil met muesli
Granola lijkt veel op muesli. Je eet het dan ook op dezelfde manier en het bevat ook heerlijke smaakmakers zoals gedroogd fruit. Toch is granola een tikkeltje anders. Dit verschil zit hem in het roosteren. Muesli is namelijk niet geroosterd en ongezoet. Granola lijkt wél veel op cruesli. Cruesli is ook een gebakken variant van museli. Toch is granola over het algemeen vaak iets gezonder.

Verse granola
Of je nu vooral een vezelrijke en energievolle start van de dag wilt – of gewoon een ontbijt wilt om van te smullen. Granola is de perfecte keuze! Bestel verse granola bij Nutamo. Binnen 24 uur verzenden we je bestelling. Al sinds 1991 hebben we als familiebedrijf ervaring met lekker en gezond eten. Wij weten dus dat alleen de meest verse producten het allerlekkerst zijn.