Inca bessen

Inca bessen zijn erg gezond. De voedingswaarde is enorm hoog. Zo zijn de bessen rijk aan veel vitamines, mineralen en antioxidanten. Niet voor niets dus een superfood. Bij Nutamo hebben we gedroogde inca bessen van topkwaliteit in ons assortiment.

Sorteer op
superfood mix

Vanaf € 3,99

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Super power mix

Vanaf € 4,29

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Paleo mix

Vanaf € 4,39

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Inca bessen

Vanaf € 4,99

Vandaag besteld, overmorgen in huis

Zoetzure smaaksensatie
De bessen hebben een zoetzure smaak en zijn, als je van een beetje zurig houdt, een ware smaaksensatie. Eet ze puur uit je hand of meng ze door de yoghurt, kwark, een shake of door een salade. Maar ook doen de bessen het goed in zelfgemaakte chocolaatjes, koekjes en taarten. Ook zijn ze ideaal om te verwerken tot een lekkere jam. In de bessen zit van nature namelijk veel pectine en dit is onmisbaar bij het maken van jam.

Gezonde bessen
De bessen zijn erg gezond en hebben zelfs een geneeskrachtige werking. Ze zijn ontstekingsremmend en verbeteren de weerstand. Dit is vooral te danken aan de vitamines die inca bessen rijk zijn. Zo zitten er de vitamines A, C, B1, B2, B6 en B12 in. Ook bevatten ze veel vezels, fosfor, calcium en eiwitten. En naast al deze voedingsstoffen, is de bioactieve stof bioflavonoïden aanwezig en ook andere gezondheidsbevorderende stoffen als polyphenolen en carotenoïden. Dankzij deze laatste twee hebben vooral mensen met astma en andere allergieën baat bij het eten van inca bessen.

Versgarantie
Inca bessen kun je dus prima puur eten als snack. Maar ook zijn ze lekker in combinatie met andere superfoods, noten of gedroogd fruit. Bij Nutamo verkopen we al dit gezonde eten. Profiteer van het gemak van online bestellen, kies zelf de gewenste hoeveelheid inca bessen en geniet thuis van topkwaliteit. Bij Nutamo hebben we een versgarantie. Elke dag zetten we ons in om jou te voorzien van de beste en gezondste lekkernijen.