Goji bessen

Goji bessen zijn een superfood en hebben een dieprode kleur. In Azië eten mensen ze al eeuwenlang vanwege de vele gezondheidseffecten. De kleine gedroogde bessen komen van de boksdoornstruik en hebben een frisse smaak.

Sorteer op
superfood mix

Vanaf € 3,99

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Super power mix

Vanaf € 4,29

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Paleo mix

Vanaf € 4,39

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Goji bessen

Vanaf € 4,99

Vandaag besteld, overmorgen in huis
gojiberry mix

Vanaf € 2,99

Vandaag besteld, overmorgen in huis

Voor allerlei gerechten
Goji bessen eet je rauw of kook je even voor gebruik. Je strooit ze gemakkelijk door je yoghurt of kwark. Ook zijn ze lekker in cornflakes of door de havermoutpap. Eigenlijk kun je in allerlei gerechten rozijnen vervangen voor goji bessen. Om de gedroogde bessen sappig en vol te maken, kun je ze even koken. Voeg ze vervolgens toe aan een salade of pasta. En maak van de bessen ook eens goji bessen thee!

Krachtig in voedingswaarde
De rode bessen hebben een langwerpige vorm en zijn niet groter dan twee centimeter. Toch zijn ze krachtig in hun voedingswaarde. Want goji bessen zijn rijk aan vitamines en mineralen. Zo bevatten ze veel vitamine C en A. Goed voor je huid, ogen, groei en de weerstand. Ook bevatten ze essentiële aminozuren en een hoge concentratie bètacaroteen. Zelfs meer dan in wortels aanwezig is!

Antioxidanten
Ook zitten er veel antioxidanten in goji bessen. Deze doen allerlei goeds voor je lijf. Zo zouden ze op de lange termijn kanker en hart- en vaatziekten helpen voorkomen, het immuunsysteem stimuleren en het cholesterol verlagen. Het hoge gehalte antioxidanten kan zelfs het verouderingsproces vertragen. De antioxidanten vangen namelijk de agressieve stoffen weg die in je lijf schade geven aan cellen en weefsels.

Wij garanderen topkwaliteit
Bij Nutamo hebben we goji bessen van topkwaliteit. Kies zelf hoeveel gram je precies wilt en ze zijn al binnen 24 uur naar je op weg. Als familiebedrijf hebben we al sinds 1991 ervaring met gezond en lekker eten. Naast goji bessen vind je dus nog meer superfoods en gezonde snacks bij Nutamo!