Borrelnoten

Borrelnoten zijn misschien wel de bekendste snack. Deze noten met een los ‘jasje’ van deeg, zijn altijd lekker. Als tussendoortje in de middag of als snack in de avond. Misschien dat ze daarom wel zoveel bijnamen hebben! Zoals cocktailnoten, knabbelnoten, partynoten of horecanoten. Bij Nutamo hebben we allerlei noten in het assortiment. En natuurlijk kunnen borrelnoten niet ontbreken!

Sorteer op
Borrelnoten gemengd
€ 2,95
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Wasabi pinda's
-17%
Special Price € 1,99 Regular Price € 2,40
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Borrelnoten gemengd
€ 6,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Borrelnoten peking (knoflook)

Vanaf € 2,35

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Wasabi pinda's 500 gram
€ 6,49
Vandaag besteld, overmorgen in huis

Kruidig en krokant
Eigenlijk vervelen borrelnoten nooit. Misschien wel dankzij de kruidige specerijen waarmee borrelnoten omhuld zijn. En naast deze kruidige smaak, hebben borrelnoten altijd een los laagje om de noot zelf heen. Dit laagje bestaat voornamelijk uit tarwezetmeel, suiker en kruiden. Het nootje zit er los in. Dit geeft die lekkere krokante bite. Nadat je deze coating hebt doorgebeten, geniet je van een knapperige pinda. De pinda’s voor borrelnoten zijn gebakken. Dit maakt ze nog smaakvoller!

Voor elke gelegenheid
Met borrelnoten in huis, ben je altijd voorbereid op onaangekondigd bezoek. Je doet ze simpelweg in een schaaltje, zet ze op tafel en geeft iedereen meteen wat te knabbelen. Voor elke gelegenheid zijn cocktailnootjes een succes. Ook voor de hartige trek in de middag. Met een handje borrelnoten als snack is je honger snel gestild. En naast in huis, kom je borrelnoten ook vaak in de horeca tegen. Niet voor niets! Want tijdens een gezellige borrel in een café, smaken horecanoten erg goed. Ze geven iedereen wat te smikkelen en maken het dus extra gezellig!

Borrelnoten bij Nutamo
Bij Nutamo heb je de keuze uit verschillende borrelnoten. Zo hebben we ze gemengd. Deze mix bevat borrelnootjes in drie verschillende smaken. Ook hebben we witte borrelnoten. Deze hebben een knoflooksmaak en worden ook wel peking noten genoemd. En naast borrelnoten, hebben we ook een groot assortiment aan andere noten. Zoals cashewnoten, hazelnoten, walnoten, pistachenoten en notenmixen. We hebben ze gezouten, gebrand of rauw. Aan jou de keuze!