Choco Pecan Pie

Choco Pecan Pie

Heerlijk smeuïge chocoladetaart gevuld met pecannoten. Lekker & verantwoord genieten!

Ingrediënten:

• 200 gram amandelmeel

• 75 gram raw cacaopoeder

• 50 gram kokosbloesemsuiker

• 3 eieren

• 1 banaan

• 250 ml water

• 4 el raw chiazaden

• 8 dadels

• 50 gram pecannoten

• 85 gram pure chocolade (85%)

Bereiding:

1. Verwarm de oven op 180 C.

2. Mix het amandelmeel, raw cacao poeder en kokossuiker in een kom. (Roer goed, zodat er geen klontjes meer inzitten).

3. Doe de 3 eieren, banaan en water in de blender en blend voor 30 seconden.

4. Voeg 4 eetlepels chiazaad toe en roer goed.

5. Meng vervolgens alles goed door elkaar en voeg de 8 dadels toe in kleine stukjes door het beslag. Doe dit ook met 50 gram pure chocolade en 30 gram pecannoten.

6. Doe het beslag in een cake- of taartvorm en bak de in 30- 35 minuten gaar.

7. Als de taart voor een deel is afgekoeld kan je de andere 35 gram pure chocolade in kleine stukjes over de taart strooien. Doe dit ook met het laatste restje pecannoten.

Geniet van deze heerlijke gezonde traktatie!