Parmesan Reggiano

Vandaag besteld, overmorgen in huis
Hoeveel wil je bestellen?
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €49,99
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma

Omschrijving

Parmigiano Reggiano is een iconische harde Italiaanse kaas. De Italianen noemen de kaas dan ook graag 'Koning der Kazen'. De kaas wordt gemaakt in de regio's van Parma en Reggio in het noorden van Italië. Ze worden gemaakt op ambachtelijke traditionele wijze uit rauwe melk. Hierbij is veel zorg en respect voor het natuurlijke rijpingsproces. De smaak is intens en vol van karakter met tonen van kruiden. De kaas heeft een minimale rijping gehad van 18 maanden. 

Geniet van de Parmesan Reggiano onder andere over je de lekkerste Italiaanse gerechten, maar ook als borrel kaas is de kaas zeer goed geschikt. 

De kaas wordt vers van het mes afgesneden en vervolgens vacuüm verpakt, zodat je de kaas langer en gemakkelijker kan bewaren.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1671
Energie (kcal) 402
Totaal vet 30,0 g
Verzadigd vet 20,0 g
Koolhydraten 0,0 g
Waarvan suikers 0,0 g
Eiwitten 32,0 g
Zout 1,6 g

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Nee
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Ja
Mosterd Nee
Noten Nee
Peulvruchten Nee
Pinda Nee
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Nee
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Geen biologische afkomst
Land van herkomst Italië
Ingrediënten

Ongepasteuriseerde koeMELK (MELK), zout, dierlijk stremsel

Over dit product

Precieze werk 

Kaas afsnijden is een precieze werk. Er kan altijd een afwijking zijn in het gewicht van maximaal 5% onder het gekozen gewicht.

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.