Dit is onze belofte

Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat

1 fles (0,75 L)

Op voorraad Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = overmorgen in huis!
geen

Cazes Wijngaarden

Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat - Zuid-Frankrijk - Frankrijk

Deze witte Le Canon du Maréchal wordt gemaakt van 40% Muscat d'Alexandrie, 40% Muscat à Petits Grains en 20% Viognier druiven. Deze witte wijn is zeer aromatisch, met geuren van witte bloemen en grapefruit. Deze droge witte wijn heeft een goede balans met aroma's van fris fruit en fijn muskaat. De afdronk past mooi in het geheel.

De lekkerste eettips in combinatie met de Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat

Een heerlijke combinatie met voorgerechten, asperges, zomerse salades, vis en schaal- en schelpdieren met een sausje.

Speciale prijs € 7,49 Normale prijs € 9,95
Hoe werken de spaarpunten? klik hier voor uitleg.
Op verlanglijst

Nutamo krijgt een 9.3/10 ( 1943 beoordelingen ) bij

Specificaties

Wijnhuis Cazes
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Zuid-Frankrijk
Appellatie IGP Côtes Catalanes
Bottelaar Domaine A & B Cazes, Rivesaltes, France
Wijnsoort Witte wijnen
Druivenras Muscat d'Alexandrie, Muscat à Petits Grains, Viognier
Fles inhoud 0,75 L
Allergenen Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage 13%
Serveertempratuur 8 - 10 °C
Kleur Bleekgeel
Geur Aroma's van witte bloemen, grapefruit
Smaak Aromatisch, Fris, Fruitig
Minimumleeftijd Geen 18, geen alcohol
LET OP Alcoholconsumptie schaadt de zwangerschap

Overige gegevens

Biologisch Biologische afkomst

Herkomst van de wijn

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.

Vinificatie - Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat

De druiven worden 's nachts machinaal geoogst, omdat de koele temperatuur de aroma's van de druiven perfect bewaard. De druiven worden meteen gekneusd, het sap laat men vervolgens even rusten waarna fermentatie op 16 graden wordt gedaan. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met air-conditioning.

Jouw waardering

Uw waardering