Kaltbach Kaasfondue

Vandaag besteld, overmorgen in huis
14 spaarpunten
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €49,99
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma

Omschrijving

Kent u de Kaltbach kaasfondue al bij Nutamo? Een heerlijke kaasfondue gemaakt van overheerlijke kazen die gerijpt zijn in de Kaltbach grotten vlakbij Luzern in Zwitserland. Voor de fondue wordt er gebruik gemaakt van de bekende Le Gruyère AOP en de Emmentaler AOP kaas. Kaltbach kazen zijn echte topkazen uit Zwitserland. Ze hebben een mooie volle smaak en dat proef je zeker terug in de fondue. 

Het bereiden van de fondue is heel gemakkelijk. Plaats de zak in warm water en laat deze er even in staan tot dat de kaas lekker warm is. Giet de kaas vervolgens in een fonduepan en klaar is kees! Tijd om te genieten! 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1000
Energie (kcal) 241
Totaal vet 16 g
Waarvan verzadigde vetzuren 10,0 g
Koolhydraten 3,0 g
Waarvan suikers 0,6 g
Eiwitten 15,0 g
Zout 1,5 g

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Nee
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Ja
Mosterd Nee
Noten Nee
Peulvruchten Nee
Pinda Nee
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Nee
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Geen biologische afkomst
Land van herkomst Zwitserland
Ingrediënten kaas 53% (Kaltbach Le Gruyère AOP 19%, Kaltbach Emmentaler AOP 10%), witte wijn, water, zetmeel, kirsch, zout (E 339), stabilisator (Johannesbroodpitmeel), kruiden. Gepasteuriseerd, bevat alcohol.

Over dit product

Dol op kaasfondue

Wij bij Nutamo zijn dol op gezelligheid en kaasfonduen. Ze speciale kaasfondue zak van Kaltbach zorgt ervoor dat je lekker snel en gemakkelijk kan genieten van een heerlijke kaasfondue met extra veel smaak. Krijg je ook al trek? 

Kaasfondue bereiding

De fondue kan gemaakt worden zoals de eenvoudige omschrijving hierboven, maar als u nog meer uit uw fondue wilt halen dan geven wij graag nog wat andere bereidingstips:

Houdt de fonduezak voor ongeveer 30 seconden in warm water. Maak de zak voorzichtig open aan de bovenkant met een schaar en giet vervolgens de kaas in een caquelon of een geëmailleerde pan. Voor een extra pikante smaak aan uw kaasfondue kunt je de pan ook eerste even insmeren met een teentje knoflook. Breng vervolgens de fondue al roerende aan de kook. Vervolgens kan je er nog wat kruiden aan kunnen toevoegen, zoals: peper, nootmuskaat en paprika. Zet de pan op een réchaud, zodat de fondue lekker warm blijft. 

Nu het het tijd om te fonduevork te pakken en er bijvoorbeeld een sneetje stokbrood aan te doen. Haal deze heerlijk door de kaas en vervolgens kan je lekker genieten van de Kaltbach Kaasfondue. 

Eet smakelijk!

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.