De Stefani Prosecco Rosé Millesimato

1 fles (0,75 L)
Vandaag besteld, overmorgen in huis
16 spaarpunten
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €49,99
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma
Herkomst Italië - Veneto
Druivenras Glera, Pinot Nero

Omschrijving

De Stefani Prosecco Rosé Millesimato - Veneto - Italië

Deze mousserende prosecco rosé wordt gemaakt van de Glera en Pinot Nero druif. Deze prachtige prosecco heeft een fijn aromatisch karakter. Aroma's van peer, aardbei, framboos en viooltjes zorgen voor een aangenaam gevoel in de mond. Een prosecco die zorgt voor een mooie, aanhoudende afdronk.

De lekkerste eettips in combinatie met de Prosecco Rosé Millesimato

Een ideale Prosecco om als aperitief te drinken. Ook heerlijk bij diversen zeevruchten en pasta.

Specificaties

Wijnhuis De Stefani
Land Italië
Wijnstreek Veneto
Bottelaar DE STEFANI Società Semplice Agricola30020 Fossalta di Piave (Venezia) – Veneto - Italia
Wijnsoort Mousserend rosé
Druivenras Glera, Pinot Nero
Fles inhoud 0,75 L
Allergenen Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage 11,5%
Kleur Zalmroze
Geur Fruitig
Smaak Aroma's van peer, aardbei, framboos en viooltjes
Minimumleeftijd Geen 18, geen alcohol
LET OP Alcoholconsumptie schaadt de zwangerschap

Over dit product

Wijnhuis omschrijving - De Stefani

De geschiedenis van dit familie bedrijf gaat terug tot 1866. Vandaag de dag staat het bedrijf onder leiding van Alessandro De Stefani, gediplomeerd oenoloog, en komen de wijnen van De Stefani voor in alle belangrijke Italiaanse wijngidsen. De wijngaarden van De Stefani zijn gemiddeld 25 jaar oud en beplant met 8.400 stokken per hectare. Het lage rendement van 450-950 gram per stok zorgt voor complexe wijnen met een diepe concentratie.

Herkomst van de wijn

De druiven komen van de wijngaard Colvendramé, gelegen op de heuvels van Refrontolo tussen Conegliano en Valdobbiadene. Dit is het hart van het DOCG-gebied voor Prosecco. Het gebied staat op de lijst van UNESCOwerelderfgoed. De wijngaard heeft een uitstekende blootstelling aan de zon en het klimaat is ideaal voor de wijnbouw.

Vinificatie - Prosecco Rosé Millesimato

De druiven worden handmatig geplukt en geselecteerd. De prosecco rosé wordt vervaardigd met een innovatieve vinificatie methode. De most wordt gekoeld tot 0 °C en vervolgens enkelvoudige vergisting op 15 °C.

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.