Macadamia noten met rozemarijn
Macadamia noten met rozemarijn
Ingrediënten:
• zakje macadamia noten
• 1 el kokosolie
• 2 takjes rozemarijn
• 1 knoflookteentje
• 2 tl grof zeezout
• 1 tl grove peper (optioneel)
Bereiding:
1. Snijd de rozemarijn en het knoflookteentje heel fijn.
2. Verhit de pan met 1 eetlepel kokosolie.
3. Voeg het zakje macadamia’s toe in de pan. Let op: zet het vuur niet te hoog en blijf constant goed roeren +/- 5 minuten.
4. Voeg tijdens de laatste minuut de rozemarijn en het knoflookteentje toe!
5. Doordat de macadamia’s en kokosolie nog warm zijn adviseer ik om er nu peper en zout naar eigen wens toe te voegen. (als de noten zijn afgekoeld nemen ze kruiden moeilijk op) Persoonlijk kies ik voor wat grof zout en peper.
Enjoy!