Biologische glutenvrije koekjes

Biologische glutenvrije koekjes
Traditionele koekjes op basis van een nieuw receptuur vallen niet alleen in de smaak bij allergische mensen, maar ook zeker bij de lekkerbekken!

Generous laat zich inspireren door puur smaakplezier tijdens de bereiding van haar heerlijke koekjes in de ambachtelijke koekjesfabriek. De koekjes zijn biologisch, bevatten geen gluten en zijn heerlijk authentiek van smaak! De ambachtelijke koekjesfabriek bevindt zich in Brussel. Hier creëren zij allerlei smakelijke lekkernijen die de Belgische koekjes- en bakkerijtraditie eer aandoen.

Smaak doet eten!
Generous is ontstaan uit een passie voor lekkere smaken. Zij laten niets ongemoeid om jouw smaakpapillen te verwennen! Glutenvrije producten zijn voor hen een inspiratiebron naar hun zoektocht naar originele recepturen. Alternatieve bloemsoorten zoals boekweitmeel, gierstmeel en tapiocameel worden gebruikt als basis voor de koekjes. Generous koekjes zijn dus een heerlijk alternatief voor mensen met een glutenallergie! De koekjes zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: Victor Vanille, Charlotte Chocolat & Sylvain Speculoos.

Laat je verassen door de pure smaken en probeer ze ook eens!