Wei proteine

Wei proteïne is een echte superfood. Of je nu aan bodybuilding doet, gewoon veel sport of een eiwitrijk dieet volgt. Eiwitten zorgen voor sterkere spieren – en die willen we allemaal. Daarom hebben we bij Nutamo biologische wei proteïne in het assortiment. Deze natuurlijke proteïnen zijn afkomstig uit wei: een bijproduct dat ontstaat tijdens het maken van kaas.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spierherstel
Wei proteïne, ook wel bekend als whey proteine, is een natuurlijk product en draagt bij aan het spierherstel. Onze spieren bestaan immers uit eiwitten! En tijdens een training ontstaan er allemaal kleine scheurtjes in het spierweefsel. Met eiwitten kan je lichaam het spierweefsel repareren en opbouwen.

Wei: extra bijzonder
Wei proteïne is in vergelijking met andere eiwitten extra bijzonder! Deze eiwitsoort heeft namelijk de hoogste biologische waarde van alle proteïnes. Dit betekent dat er in wei proteïne veel essentiële aminozuren aanwezig zijn. De verhouding hiervan komt overeen met die van het menselijk lichaam. Wei proteïne wordt dus snel door je lichaam opgenomen en kan veel menselijke spiereiwitten aanmaken.

Na je training
Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de wei proteïnen, neem je ze na het sporten in. Bij voorkeur al binnen een uur na het einde van je training. Op deze manier wordt het spierherstel optimaal ondersteund. Maar ook kun je de eiwitten ’s ochtends al innemen. Na een nacht zonder voedingsstoffen voorzie je je lichaam dan snel van een extraatje.

Meng het door je drinken
De proteïnen doe je gemakkelijk en snel door je drinken. Bijvoorbeeld in een glas water, sap of melk. Maar ook kun je het door je yoghurt mengen. Naast wei proteïne hebben we bij Nutamo nog meer superfoods in ons assortiment die je door je drinken kunt doen. Zoals macapoeder en chlorella. Boven vijfendertig euro verzenden we jouw bestelling helemaal gratis. Bestel al jouw superfoods dus bij Nutamo!