Soba (Japanse boekweitspaghetti) TerraSana

Verpakking 200 gram

geen

Soba is ontzettend lekker en glutenvrij. Het woord soba betekend in het Japans boekweit. Deze soba is 100% gemaakt van boekweit en dus 100% glutenvrij. Het is een behoorlijke kunst om de boekweitnoedels elastisch te maken. Door jaren van vakmanschap is dat voor deze Japanse noedelproducent dat echter geen probleem.

De Japanners eten soba vaak in combinatie met bouilion of misosoep. Dit wordt weer vaak gecombineerd met vis-, vlees- of groentegerechten. 

€ 5,15
Hoe werken de spaarpunten? klik hier voor uitleg.
Op verlanglijst
Dit is onze belofte

Nutamo krijgt een 9.3/10 ( 2522 beoordelingen ) bij

Meer informatie

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1500
Energie (kcal) 354
Totaal vet 3,0 g
Verzadigd vet 0,3 g
Koolhydraten 66,1 g
Waarvan suikers 1,1 g
Eiwitten 12,8 g
Zout 0,0 g
Vezels 5,9 g

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Nee
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Nee
Mosterd Nee
Noten Nee
Peulvruchten Nee
Pinda Nee
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Nee
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Biologische afkomst
Land van herkomst Japan
Ingrediënten boekweitmeel* * = van biologische landbouw
Details

Gebruik

Zorg eerst voor gekookt water en voeg vervolgens de soba er aan toe en laat deze vervolgens 5-6 minuten koken. Daarna kan de soba afgegoten worden in een vergiet en de noedels afgespoeld worden met koud water. 

Overige eigenschappen

De Soba van TerraSana is naast biologisch ook: proefdiervrij, vegetarisch, veganistisch, gistvrij, zonder toegevoegde zouten en zonder toegevoegde suiker.

Reviews

Jouw waardering

Uw waardering