Shoyu milde sojasaus TerraSana

Niet op voorraad
3 spaarpunten
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €35,00 (NL) en €45,00 (BE)
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma

Omschrijving

Deze Shoyu is een milde sojasaus, welke gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji. Koji is een unieke Japanse schimmel. Dit is niet zomaar shoyu, dit is shoyu die al generaties op traditionele Japanse wijze gebrouwen wordt. Zo is deze shoyu minimaal 18 maanden gefermenteerd en dat is zeker te proeven!

Deze heerlijke sojasaus van TerraSana kan je gebruiken door (miso)soepen, bij soba- en udonnoedels, roerbakgerechten en vergeet vooral niet als lekkere dipsaus voor bij de sushi. 

Inhoud: 250 ml 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 264
Energie (kcal) 62
Totaal vet 0,1 g
Verzadigd vet 0,0 g
Koolhydraten 6,2 g
Waarvan suikers 0,0 g
Eiwitten 8,8 g
Zout 12,0 g
Vezels 0,7 g
Natrium 4815 mg

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Ja
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Nee
Mosterd Nee
Noten Nee
Peulvruchten Nee
Pinda Nee
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Ja
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Land van herkomst Japan
Ingrediënten water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment * = van biologische landbouw

Over dit product

Gebruik:

Shoyu is een heerlijke tafelsaus die als smaakmaker te gebruiken is voor sushi, soepen, sauzen, groente-, vlees- en visgerechten.


Overige eigenschappen:

-Proefdiervrij

-Vegetarisch

-Veganistisch

-Gistvrij

-Kosher

-Zonder toegevoegde suikers

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.