Rode kidneybonen GreenAge

Vandaag besteld, overmorgen in huis
2 spaarpunten
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €35,00 (NL) en €45,00 (BE)
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma

Omschrijving

De kidneyboon heeft zijn naam te danken van aan de vorm van een nier. Ze worden veel gegeten in Midden- en Zuid-Amerika, maar ze zijn ook steeds meer hier te vinden. De rode kidneybonen zijn lekker bij de chili con/sin carne of als verrijking van je salade. Daarnaast kan je ze ook prima gebruiken bij het maken van je eigen tapenade.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1334
Energie (kcal) 317
Totaal vet 1,5 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0,2 g
Koolhydraten 40,0 g
Waarvan suikers 1,2 g
Eiwitten 24,2 g
Zout 0,05 g
Vezels 23,4 g

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Nee
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Nee
Mosterd Nee
Noten Ja
Peulvruchten Nee
Pinda Ja
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Nee
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Biologische afkomst
Land van herkomst China
Ingrediënten Rode kidneybonen* *Van gecontroleerde biologische teelt

Over dit product

De rode kidneybonen kunnen het beste eerst een nacht weken of ca. 12 uur weken voordat je ze gaat gebruiken. De bonen dienen ongeveer een uur gekookt te worden. TIP: zorg dat de bonen zachtjes gaan koken en dat het waterpeil minimaal 1 cm boven de bonen uitkomt. Kook ze vooral niet te hard en zorg ervoor dat de bonen niet droog komen te staan. Hierdoor ontstaat de kans dat de bonen gaan barsten. Het advies is om 80 gram kidneybonen te gebruiken per persoon. Veel kook plezier! :)

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.