Rode kidneybonen GreenAge

Zak 400 gram

geen
De kidneyboon heeft zijn naam te danken van aan de vorm van een nier. Ze worden veel gegeten in Midden- en Zuid-Amerika, maar ze zijn ook steeds meer hier te vinden. De rode kidneybonen zijn lekker bij de chili con/sin carne of als verrijking van je salade. Daarnaast kan je ze ook prima gebruiken bij het maken van je eigen tapenade.
€ 2,89
Hoe werken de spaarpunten? klik hier voor uitleg.
Op verlanglijst
Dit is onze belofte

De lekkerste producten, dagelijks op bestelling bereid en binnen 24u verzonden!

Na jarenlang proeven kunnen wij met trots zeggen de lekkerste A+ kwaliteit producten uit binnen- & buitenland te verkopen. Maak nu kennis met onze ambachtelijke lekkernijen, van de beste wijnen, dagvers gebrande noten, gezonde ontbijtproducten tot alles voor bij de borrel! Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = overmorgen in huis. Probeer Nutamo, een wereld vol smaakbeleving en je proeft het verschil, dat is onze belofte!

Gegarandeerde topkwaliteit en vrij van schadelijke stoffen

Matthijs BoenderNutamo

Bij Nutamo staan we voor de beste service met een persoonlijke touch! Vragen over een bestelling, geen probleem, onze experts helpen je graag!

Nutamo krijgt een 9.3/10 ( 2527 beoordelingen ) bij

Meer informatie

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1334
Energie (kcal) 317
Totaal vet 1,5 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0,2 g
Koolhydraten 40,0 g
Waarvan suikers 1,2 g
Eiwitten 24,2 g
Zout 0,05 g
Vezels 23,4 g

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Nee
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Nee
Mosterd Nee
Noten Ja
Peulvruchten Nee
Pinda Ja
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Nee
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Biologische afkomst
Land van herkomst China
Ingrediënten Rode kidneybonen* *Van gecontroleerde biologische teelt
Details
De rode kidneybonen kunnen het beste eerst een nacht weken of ca. 12 uur weken voordat je ze gaat gebruiken. De bonen dienen ongeveer een uur gekookt te worden. TIP: zorg dat de bonen zachtjes gaan koken en dat het waterpeil minimaal 1 cm boven de bonen uitkomt. Kook ze vooral niet te hard en zorg ervoor dat de bonen niet droog komen te staan. Hierdoor ontstaat de kans dat de bonen gaan barsten. Het advies is om 80 gram kidneybonen te gebruiken per persoon. Veel kook plezier! :)
Reviews

Jouw waardering

Uw waardering