Revitalise thee Pukka

Niet op voorraad
3 spaarpunten
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €35,00 (NL) en €45,00 (BE)
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma

Omschrijving

Revitalise biologische thee

De Revitalise thee van Pukka bestaat uit een thee met verwarmende kruiden. Deze thee is ideaal om te drinken bij een typische Nederlandse regenavond om jezelf een warm gevoel te geven. Door de verwarmende kruiden kun je jezelf warmte en energie geven om gezellig met vrienden en familie te lachen op een koude winteravond. Deze thee is biologisch en is 100% afbreekbaar.

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Ja
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Nee
Mosterd Nee
Noten Nee
Peulvruchten Nee
Pinda Nee
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Nee
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Biologische afkomst
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk
Ingrediënten Kaneel schors (25%), sinaasappel, vlierbloesem, kardemom zaad (10%), gemberwortel (7%), groene thee, groene munt blad, kruidnagel en zwarte peper.

Over dit product

Altijd natuurlijke producten

De kruidencombinaties van Pukka zijn gecombineerd om een zo groot mogelijke groep kennis te laten maken met de schoonheid en de kracht van de natuur om ons heen. De missie van dit bedrijf is om de wereld te helpen door kennis van de natuur en duurzaamheid te delen met de consumenten. Om bij te kunnen dragen aan het milieu maakt Pukka gebruik van duurzame verpakkingen en biologische producten. Voor de toekomst probeert Pukka zich nog verder te verbeteren om zo het milieu te helpen!


De start van het bedrijf

Pukka is opgericht door Sebastian Pole Pukka en Westwell. Toch was het bedenken van de naam niet de makkelijkste taak. Na vele namen aangenomen te hebben, zoals Holy Cow, hebben ze toch besloten om het simpel te houden en het bedrijf te vernoemen naar Sebastian, oftewel Pukka. De kracht van dit bedrijf is om alle producten biologisch te maken en een beeld te representeren van de natuur. De smaak van de Revitalise thee is dan ook heel natuurlijk. Dit in combinatie met de duurzame maatregelen die genomen zijn geeft een goed gevoel bij de consument, omdat de klanten ervan bewust zijn dat wat ze drinken niet schaadt aan het milieu.

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.