Pofmais Your Organic Nature

Vandaag besteld, overmorgen in huis
2 spaarpunten
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €35,00 (NL) en €45,00 (BE)
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma

Omschrijving

Deze maïskorrels van Your Organic Nature zijn helemaal geschikt om popcorn van te maken. Dit komt omdat deze korrels droog zijn, maar aan de binnenkant zijn ze vochtig. Dit zorgt ervoor dat de maïskorrels goed kunnen open poffen. Als je popcorn wilt maken dan giet je wat olie in de pan en verhit deze. Bij voorkeur een oude pan. Bedek de bodem van de pan met maïskorrels. Graag niet meer dan de bodem vullen, omdat de maïskorrels acht keer zo groot worden als ze popcorn zijn. Doe de deksel op de pan en schut deze om de mais te bedekken met olie. Zet het vuur hoog en het poppen van de mais begint daarna snel. Het is belangrijk dat de olie niet gaat roken. Dit voorkom je door regelmatig te schudden. Als je zoute popcorn wilt hebben dan voeg je wat zout toe aan de popcorn. Je kan ook kiezen voor popcorn met karamel. Haal dan de popcorn uit de pan en voeg dan wat poedersuiker en water in de pan. Laat dit karamelliseren en voeg vervolgens weer de popcorn in de pan en schud de popcorn goed door de pan heen. Inhoud: 400 gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1527
Energie (kcal) 365
Totaal vet 4,7 g
Verzadigd vet 0,7 g
Koolhydraten 61,0 g
Waarvan suikers 0,9 g
Eiwitten 9,4 g
Zout 0,09 g
Vezels 13 g

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Ja
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Nee
Mosterd Nee
Noten Ja
Peulvruchten Nee
Pinda Ja
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Ja
Soja Ja
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Biologische afkomst
Land van herkomst Hongarije
Ingrediënten Pofmais*, * = Biologisch

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.