Biologische noten

De biologische noten van Nutamo hebben allemaal het Europees biologisch keurmerk. Het is dus precies bekend waar ze vandaan komen. Bij de productie zijn geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en is het milieu belangrijk. Niet alleen lekker dus, maar ook verantwoord!


per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biologisch noten met keurmerk 

Zo hebben we bij Nutamo biologische amandelen, cashewnotenparanoten en walnoten met keurmerk. De amandelen komen uit Spanje en hebben we met vliesje en zonder vliesje. Ze zijn knapperig én gezond. Zo ook paranoten. Deze bevatten zelfs een grote hoeveelheid selenium. Dit antioxidant beschermt het lichaam als je er drie tot vijf per dag eet. Liever een biologische notenmix? Ga dan voor de gemengde noten, studentenhaver of de energy mix.

Noten zijn de perfecte vleesvervangers

Natuurlijk zijn deze biologische noten een bewuste snack. Maar strooi ze ook eens door je yoghurt of kwark. En doe ze ook eens door het beslag van een cake. De gezonde vetten, vitamines en mineralen verrijken je eten. Naast deze voedingsstoffen bevatten noten ook eiwitten en ijzer. Ze passen dus perfect in een eetpatroon met minder of geen vlees. Het Voedingscentrum is zelfs van mening dat vleesvervangers, waaronder noten, een meer duurzame keuze zijn dan vlees!

Onze biologische noten zijn langer vers

Biologische noten koop je bij Nutamo in grote verpakkingen. Zo heb je genoeg voor een hele poos en heb je altijd wat gezonds in huis. Bewaar noten goed afgesloten. Bijvoorbeeld in een glazen pot met deksel. Dan blijven ze het langste vers én lekker. En dat niet alleen, want het staat ook nog eens prachtig in je keuken!

Biologische noten zijn dus gezond, lekker én verantwoord. Drie dingen die wij als familiebedrijf belangrijk vinden. Elke dag staan er bij Nutamo drie generaties sterk voor jou klaar. Onze biologische noten zijn van topkwaliteit en zijn binnen 48 uur naar jou op weg.