Linzenmix GreenAge

Vandaag besteld, overmorgen in huis
3 spaarpunten
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €35,00 (NL) en €45,00 (BE)
  • Neem gratis deel aan ons spaarprogramma

Omschrijving

De linzenmix van GreenAge is een linzen met van 6 verschillende soorten linzen. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en smaak. De mix is ideaal om te gebruiken bij het maken van een lekkere kruidige hartverwarmende linzensoep. De verschillende linzen hebben allemaal hun eigen functie binnen de soep. Zo zorgen de gele en rode linzen voor de binding, de kleur en de licht zoete romige smaak aan de soep. De Franse, berg-, Beluga en groene linzen zorgen voor de verschillende kleuren, textuur en de meer nootachtige aardse smaak aan de soep. Een lust voor het oog!

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (KJ) 1480
Energie (kcal) 350
Totaal vet 2,2 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0,4 g
Koolhydraten 52,1 g
Waarvan suikers 2,1 g
Eiwitten 27,0 g
Zout 0,01 g
Vezels 6,7 g

Allergenen

Cacao Nee
Eieren Nee
Glutamaat (E620 t/m E625) Nee
Glutenbevattende granen Nee
Kippenvlees Nee
Koriander Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Melk Nee
Mosterd Nee
Noten Ja
Peulvruchten Nee
Pinda Ja
Rogge Nee
Rundvlees Nee
Schaaldieren Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Soja Nee
Varkensvlees Nee
Vis Nee
Weekdieren Nee
Wortel Nee
Zwaveldioxide en sulfieten Nee

Overige gegevens

Biologisch Biologische afkomst
Land van herkomst Canada
Ingrediënten Belugalinzen (16,7%)*, berglinzen (16,7%)*, Franse linzen (16,7%)*, gele linzen (16,7%)*, groene linzen (16,7%)* en rode linzen (16,7)* * Van gecontroleerde biologische landbouw

Over dit product

Het is belangrijk eerste de linzen te wassen en vervolgens kunnen ze 15 - 25 minuten gekookt worden. Wij adviseren na het koken pas zout toe te voegen, want anders koken de linzen stuk. Voor het gebruik is het advies om 80 gram rauwe linzen te gebruiken per persoon. Veel kook plezier! :)

Klantbeoordelingen

Laat een beoordeling achter
En ontvang 4 spaarpunten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.