Kapucijners GreenAge
Zak 450 gram
geen
De kapucijners zijn echte oerbonen en worden al eeuwen gegeten door de Nederlanders. Helaas zijn ze de laatste tijd verdrongen door bekendere erwten en bonen. Onterecht vinden wij! Deze GreenAge kapucijners komen van Nederlandse bodem en worden gedroogd op traditionele wijze op de Groningse zeeklei.
€ 3,39
Hoe werken de spaarpunten? klik hier voor uitleg.
Dit is onze belofte

Nutamo krijgt een 9.3/10 ( 2520 beoordelingen ) bij
Meer informatie
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (KJ) | 1286 |
---|---|
Energie (kcal) | 305 |
Totaal vet | 1,5 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 43,0 g |
Waarvan suikers | 0,0 g |
Eiwitten | 20,0 g |
Zout | 0,03 g |
Vezels | 20,0 g |
Allergenen
Cacao | Nee |
---|---|
Eieren | Nee |
Glutamaat (E620 t/m E625) | Nee |
Glutenbevattende granen | Nee |
Kippenvlees | Nee |
Koriander | Nee |
Lupine | Nee |
Mais | Nee |
Melk | Nee |
Mosterd | Nee |
Noten | Ja |
Peulvruchten | Nee |
Pinda | Ja |
Rogge | Nee |
Rundvlees | Nee |
Schaaldieren | Nee |
Selderij | Nee |
Sesamzaad | Nee |
Soja | Nee |
Varkensvlees | Nee |
Vis | Nee |
Weekdieren | Nee |
Wortel | Nee |
Zwaveldioxide en sulfieten | Nee |
Overige gegevens
Biologisch | Biologische afkomst |
---|---|
Land van herkomst | Nederland |
Ingrediënten | Kapucijners* *Van gecontroleerde biologische landbouw |
Details
De kapucijners moeten eerst goed afgewassen worden. Er kan namelijk nog wat Groningse zeeklei tussen zitten. Daarna kunnen het beste eerst een nacht weken in een pan met ruim water. Vervolgens kunnen ze de volgende dag 60 - 90 minuten gekookt worden in ruim water. Het advies is om 50-80 gram rauwe kapucijners te gebruiken per persoon. Veel kook plezier! :)
Reviews