Borrelpakketten

Met ons brede aanbod aan lekkernijen, wijnen, zoutige hapjes en zoetigheden hebben wij passend bij iedere gelegenheid de mooiste en vooral lekkerste borrelpakketten samengesteld. Ons bedrijf is al sinds 1991 actief in de delicatessenbranche en heeft daarom de juiste ervaring om jou, je vrienden, collega’s, familie of relaties een smaakvol cadeau te laten kiezen. Benieuwd geworden welke lekkere borrelpakketten ons team van delicatessenexperts voor je hebben samengesteld, bekijk dan snel al onze cadeaupakketten voor de borrel.

Sorteer op
Fudge Chocolade Verleiding
€ 6,79
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Oud-Hollandse Herinnering
€ 6,50
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Snoep Chocolade Cadeau
€ 6,50
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Chocolade cadeau - Lekker gekleurd
€ 5,49
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Macadamia melange cadeau
€ 6,25
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Leeflangermix cadeau
€ 5,49
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Cashewnoten cadeau
€ 5,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Fudge snoep cadeau
€ 6,25
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Sap pakket Nutamo
€ 48,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Wijn bier pakket Nutamo
€ 59,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Klein Rotterdam Nutamo
€ 29,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Lekker kistje deluxe Nutamo
€ 94,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Lekker kistje Nutamo
€ 74,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Luxe Hoekschewaards Streekpakket Nutamo
€ 69,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Nutamo Rotterdamsche Oude pakket in luxe geschenkdoos
€ 39,99
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Graham's Port The Tawny
€ 16,50
Graham's Port The Tawny
€ 44,95

Cadeaupakketten voor de borrel

Onze delicatessenexperts hebben de lekkerste producten uitgekozen en deze verwerkt in de lekkerste borrelpakketten. De meeste pakketten kunnen het hele jaar door als geschenk of cadeau worden gegeven. Maar natuurlijk zijn de pakketten ook uitermate geschikt bij bijzondere gelegenheden zoals Pasen, Kerst, Vaderdag, Moederdag. Ben je juist op zoek naar een passend geschenk voor verjaardagen, geboortes of trouwerijen, dan ben je bij Nutamo aan het juiste adres!

Wat zit er in een borrelpakket?

Waar moet je aan denken bij een borrel cadeaupakket? Dit kan heel divers zijn, zo zijn onze collega’s de hele wereld door gereisd op zoek naar de lekkerste producten. Denk daarbij aan de lekkerste wijnen uit Argentinië of Australië, heerlijke Japanse zoutjes, Spaanse worstjes of Oud-Hollands snoepgoed. Zo hebben we borrelpakketten voor ieder wat wils, het ene pakket bevat puur en alleen zoetigheid of chocolade en andere pakketten combineren juist weer zoutige snacks met de lekkerste bieren of wijnen.

Wijn borrelpakket

Indien je op zoek bent naar een luxe borrelpakket, dan kun je ervoor kiezen om een borrelpakket te kiezen waar een lekker flesje wijn in verwerkt zit. Ook deze wijn pakketten zijn geschikt voor elk budget, want we hebben de wijnen uitgekozen op basis van hun goede prijskwaliteit. Zo hebben we de topwijnen van Epicuro uitgekozen om te verwerken in veel borrelpakketten. De wijnen hebben een mooie prijs en zijn zeer geliefd bij een breed publiek, een pakket met dit wijntje is bijvoorbeeld het Nutamo borrelpakket. Ben je op zoek naar een wijntje met meer gelaagdheid, dan hebben we ook een heerlijk Salentein pakket. Dit pakket bevat 2 topwijnen uit Argentinië.

Bier borrelpakket

Niet iedereen houdt van wijn, daarom hebben we voor de échte bierdrinkers het Nutamo Bierpakket samengesteld. In dit pakket combineren we Angelo Poretti Luppoli 4 biertjes met een fuet worstje, notenmix, een zakje maxi mix en een zak ambachtelijke chips zeezout.

Snoep pakket

Uiteraard is niet iedereen op zoek naar pakketten met alcohol. Want voor de échte zoetekauw hebben we juist hele zoete cadeaupakketten samengesteld, met bijvoorbeeld chocolade en snoepgoed. Populaire pakketten zijn o.a. het Nutamo Snoep pakket, met o.a. tum tums, nougat, Hollandse dropmix, chocolade pinda’s en nougat.

Kaas borrelpakket

Kaasliefhebbers worden bij Nutamo op hun wenken bediend, zo hebben we een uitgebreid assortiment aan vers afgesneden kazen van Stompetoren kaas, unieke kazen met de lekkerste seizoenkruiden en diverse puntjes om cadeau te geven of je eigen pakket mee af te maken. Zo zijn bijvoorbeeld onze smaakvolle boerenpondjes erg leuk om cadeau te geven. Maar ben je op zoek naar een kant-en-klaar pakket met daarin een lekker stukje kaas? Dan kun je met het Rotterdams pakket genieten van een lekker stuk ‘Rotterdamsche Oude’, in het Salentein pakket tref je de winnaar van de ‘World Cheese Awards’ aan, de Stompetoren Grand Cru en in het borrelpakket zit een heerlijk stukje oude kaas, de beroemde Royal Blue.

Borrelpakket laten samenstellen

Je kunt er ook voor kiezen om zelf producten te selecteren en hier zelf een pakketje van samen te stellen. Op deze manier kies je heel doelgericht de producten waar de ontvanger van het pakket voor valt.

Brievenbus pakketjes

Onze cadeaudoosjes met lekkernijen passen door de brievenbus. De doosjes zijn bevatten heerlijke notenmixen of combineren juist diverse zoetigheden tot een leuk pakketje. Je kunt er zelf voor kiezen om meerdere doosjes samen te voegen tot een borrelpakket 2 personen. Waarin je nootjes en snoepjes combineert. Zo kun je voor iedereen een borrelpakket op maat samenstellen.

Chocolade pakket

Sommige cadeaudoosjes zitten vol zoete lekkernijen, zoals Oud-Hollands snoepgoed, fudge en chocolade. Maar voor chocoladeliefhebbers hebben we een ruim assortiment aan pindarotsen, chocoladesnacks en A-kwaliteit bonbons van de merken Boulanger en La Bohème. Het cadeaudoosje ‘Fudge Chocolade Verleiding’ is ook erg populair onder echte liefhebbers van chocolade.

Borrelpakketten voor iedere feest(dag)

Cadeaupakketten voor de feestdagen

Wist je dat onze borrelboxen onwijs populair zijn tijdens de feestdagen en dat je deze borrelpakketten online kunt bestellen. Zo hebben we pakketten samengesteld passend bij de bekende feestdagen. Dus indien je op zoek bent naar een Valentijnsdag cadeau, moederdag cadeau of vaderdag cadeau dan hebben wij alvast heerlijke pakketten voor je samengesteld. Maar voor de warme winteravonden van december komen de lekkernijen helemaal goed tot recht. Want als je het hele jaar door zoet bent geweest, krijg je dit jaar misschien zelfs wel een Sinterklaas borrelpakket in je schoen. Beste Sint, wij zeten zeker dat papa en mama hier blij van gaan worden! Direct nadat de stoomboot weer naar het zonnige Spanje is vertrokken, is iedereen op zoek naar een kerstgeschenk waarmee je echt indruk kunt maken. Om je hierbij een handje te helpen, heeft Nutamo de allerlekkerste kerst borrelpakketten voor je bedacht. Bij Nutamo kun je terecht voor de beste kerstpakketten & relatiegeschenken voor vrienden, collega’s of relaties of kun je kiezen uit onze ruime aanbod aan kerst borrelpakketten.

Vier feest met Nutamo

Buiten de feestdagen om, valt er natuurlijk nog heel veel meer te vieren! Geef eens een lekker borrelpakket cadeau bij een verjaardag, housewarming, geboorte of jubileum! Want een pakket vol lekkernijen valt werkelijk bij iedereen in de smaak!

Online heerlijk borrelpakket bestellen

Ben je al even aan het zoeken naar een geschikt cadeau, maar kom je er niet aan uit? Geen stress! Want met een pakket vol lekkernijen zit je altijd goed. Maar om het cadeaupakket bij de persoon in kwestie te krijgen, hoef je de deur niet eens uit! Want je kunt je favoriete borrelpakket bestellen via Nutamo.nl en wij zorgen ervoor dat we deze zo spoedig mogelijk bezorgd gaat worden.