Pasen bij Nutamo

Pasen bij Nutamo!

Vanaf nu kunt u bij Nutamo terecht voor de beste paasdeals en de leukste paascadeaus! Met hoge kortingen die bij sommige producten zelfs oplopen tot 40%! Ons assortiment aan paasdeals is dan ook met zorg samengesteld en bevat o.a. bakproducten, noten, gedroogd fruit, snoepgoed, chocolade, kaas en tientallen andere lekkernijen. Met ruim 100 producten in de SALE en verschillende paascadeaus zit er altijd wel iets voor je bij! Maar om jouw paasfeest dit jaar nog feestelijker te maken hebben we ook veel nieuwe producten toegevoegd, maar hebben we ook de leukste cadeau tasjes en een super leuke winactie. Benieuwd naar meer informatie over onze actie? Bekijk de informatie dan hieronder! Actieperiode paasdeals: van donderdag 18 april t/m dinsdag 6 april 2021.

Onze nieuwste topproducten!

Nieuw: Lentemelange Kaas

Deze overheerlijke boerderijkaas is gemaakt door de familie Slob en past helemaal bij het paasfeest! De smaak is vol, romig en kruidig. Deze seizoenstopper past uitstekend bij de paasbrunch. Dit door de unieke combinatie met o.a. honingklaver, bieslook, lente-ui en rode bes. Proef de lente!

Nieuw: Paas Cadeau Tasjes

Tijdens de paasdagen genieten van al het lekkers wat Nutamo te bieden heeft, dat doet u met de verschillende Pasen cadeau tasjes van Nutamo. De tasjes variëren qua inhoud, daarmee kun je kiezen uit bijvoorbeeld het Pasen Borrel Tasje of het Pasen Levensgenieter Tasjes. Naast deze tasjes met daarin hartige snacks, is er ook een ‘ontbijt’ tasje met o.a. muesli mix en een notenmelange of een dropchoco tasje met vooral zoetigheden. De tasjes zijn leuk om te krijgen maar ook zeer geschikt als paascadeautje.

Nieuw: Sukkary Dadels

Deze zachte sukkary dadels van Nutamo zijn heel erg gezond, zo bevatten ze talloze mineralen. De dadels met pit hebben een rijke en zachte smaak en worden geteeld in de oase van het Midden-Oosten. Ze zijn heel erg smaakvol en zoet, om deze reden vormen ze een zeer mooie toevoeging aan je paasbrunch. Ook zijn deze dadels een erg fijn ontbijtproduct. Door de karamelachtige smaak zijn ze het perfecte product voor de paasdagen, gebruik ze bijvoorbeeld in een cake als zoetmiddel of als tussendoortje.

Pasen winactie!

Maar om het bestellen bij Nutamo gedurende deze gezellige periode nog leuker te maken hebben wij goed nieuws! De paashaas is namelijk gespot bij Nutamo en dat kan natuurlijk maar een ding betekenen! Hij zal tussen donderdag 18 maart & dinsdag 6 april verschillende paaseieren verstoppen in de bestellingen! Hij heeft verschillende kleuren paaseieren, maar zowel de zilveren eieren als het gouden paasei kunnen direct shoptegoed opleveren! Kortom, vind jij een zilveren of gouden ei in jouw bestelling, laat dit dan direct weten en de paashaas trakteert jouw direct op € 10,- of € 50,- shoptegoed!

Zilveren ei gevonden? Vind jij een zilveren ei in jouw bestelling, laat dit ons dan direct weten! Want als jij dit ei vind, beloond de paashaas je direct op € 10,- shoptegoed. Er zullen in deze campagne diverse zilveren eieren verstopt worden!

Gouden ei gevonden? Gefeliciteerd je hebt de hoofdprijs gewonnen! Hiermee ontvang je 50€ shoptegoed. Gedurende deze campagne verstopt de paashaas 1 gouden ei in een van de bestellingen!

Ik heb een paasei gevonden, wat nu? 

1) Zilveren of gouden paasei gevonden?

2) Maak dan een leuke foto of video van je vondst!

3) Deel deze foto op social media (Facebook of Instagram) met daarin @nutamowebshop (fb) / @Nutamo (Insta) & #Nutamo getagd.

4) Als onze paashaas jou fotobewijs heeft gespot, zal hij reageren en ontvang je het shoptegoed op je account.

5) Van harte gefeliciteerd! Geniet van je prijs!

Shoptegoed wordt uitbetaald in beloningspunten. Kortom, profiteer van onze Super Paasdeals en maak direct kans op leuke prijzen!

Delen: