Noten Festijn -10% korting op alle noten!

NotenFestijnoktober2020

Noten Festijn, 10 % korting op alle noten!

Het is weer tijd voor het ‘Noten Festijn’ bij Nutamo, van 17 oktober t/m 2 november 2020 bieden wij op onze webshop alle noten aan met 10% korting. Tijdens het ‘Noten Festijn’ willen wij onze klanten kennis laten maken met de grote diversiteit aan noten, van cashewnoot tot hazelnoot. Kies je voor rauwe noten voor in je ontbijt of ga je juist voor onze gekruide huismelange voor bij de borrel. Wij hebben voor ieder wat wils, daarnaast zijn noten gezond en kunnen ze eigenlijk altijd!

Heerlijk als gezond ontbijtproduct
Onze rauwe noten zijn bijvoorbeeld heerlijk te combineren met uw ontbijtgerecht, denk aan een frisse yoghurt met verse walnoten. Ook in heel veel deegproducten zijn noten een echte verrijking.

Voor door de salade
Noten zijn ook een goede vervanger voor vlees, ze zitten namelijk vol vitaminen en ijzer en zijn een mooie toevoeging aan uw salade.

Verrijk uw gerecht
Ook zijn er veel warme gerechten, waarin noten goed tot recht komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pastagerechten, kipgerechten of een heerlijke ovenschotel.

Kortom, noten kunnen echt op ieder moment van de dag, noten zijn gezond en bovendien ook nog goed voor de weerstand. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel snel uw noten met 10% korting. Smakelijk!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nutamo, volg ons dan op Facebook, Instagram of via LinkedIn. 

Delen: